Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Italië boeken? Nergens voordeliger dan bij Roompot!

Camping in Italië boeken?

Camping in Italië boeken?

Wie op zoek is naar mooie en betaalbare campings in Italië en in een comfortabele accommodatie wil genieten van een zorgeloze vakantie, is bij Roompot aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk niet alleen terecht voor de beste vakantieparken in Nederland, maar ook voor uitstekende campings in andere Europese landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Spanje én Italië. Regelmatig vindt u hier ruime en voordelige accommodaties in Bella Italia waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een welverdiende vakantie in een prachtige omgeving. Bekijk daarom snel het actuele aanbod van campings in Italië!

Italië

Veel mensen kiezen jaar in jaar uit voor een vakantie op een camping in Italië, en dat is niet voor niets. Het landschap, de vele kilometers kust, de karakteristieke dorpen en mooie steden, de Italiaanse keuken, het temperament van de gastvrije bevolking en natuurlijk het heerlijke klimaat… De ene reden om te kiezen voor een van de campings in Italië is nog beter dan de andere! Of u nu houdt van een strand-/zonvakantie, een culturele vakantie of een vakantie waarbij veel plaats is voor de natuur, Italië is hoe dan ook een heerlijk vakantieland voor iedereen.

Campings in Italië

Campings in Italië

Op een camping in Italië beleeft u samen gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel, niet in de laatste plaats dankzij de comfortabele accommodaties en faciliteiten voor jong en oud. Benieuwd naar de mogelijkheden om uw verblijf extra aangenaam te maken? Bekijk dan de aantrekkelijke bij te boeken extra’s! Ook voor arrangementen in binnen- en buitenland én voor mooie aanbiedingen zit u hier goed, dus profiteer van de mogelijkheden en geniet samen van een zorgeloze vakantie.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Rosselba Le Palme

Rosselba Le Palme

  • Gelegen op het prachtige Elba
  • In de buurt van Portoferraio

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Ook interessant

Camping aan zee Italië

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.