Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Pays de la Loire voordelig vastleggen? Roompot!

Camping in Pays de la Loire?

Camping in Pays de la Loire?

Wie op zoek is naar campings in Pays de la Loire, de regio in het westen van Frankrijk, kan terecht bij Roompot! Hier kunt u namelijk onder andere kiezen uit tientallen vakantieparken in Frankrijk, verspreid over het hele land. Of u nu op zoek bent naar een mooi verblijf in Zuid-Frankrijk of bijvoorbeeld een camping in Pays de la Loire, Bretagne of Normandië, wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit meerdere accommodaties. Bekijk snel het actuele aanbod in Frankrijk!

Pays de la Loire

De regio Pays de la Loire is niet de meest bekende regio in Frankrijk, maar bij bijvoorbeeld de Vendée en Bretagne gaat er misschien wel een belletje rinkelen. Delen van die provincie behoren namelijk ook tot deze regio. In de eerste plaats heb je vanuit de campings in Pays de la Loire het strand binnen afzienbare tijd bereikt, maar ook uitstapjes naar de havenstad Saint-Nazaire en de hoofdstad van de regio, Nantes, zijn de moeite waard; zij vormen samen het economische en culturele centrum van Pays de la Loire.

Campings in Pays de la Loire boeken?

Campings in Pays de la Loire boeken?

Wilt u graag een camping in Pays de la Loire vastleggen via Roompot, zodat u samen kunt genieten in een comfortabele en betaalbare accommodatie op een mooie locatie? Maak gebruik van de beste faciliteiten en voorzieningen voor jong en oud, bekijk het aanbod van campings in Pays de la Loire en vakantieparken in de rest van Frankrijk. Boek uw verblijf inclusief aantrekkelijke extra’s en zorg ervoor dat u niets tekort komt!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.