Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Normandie boeken? Roompot: voordelig samen genieten!

Camping in Normandie boeken?

Camping in Normandie boeken?

Bent u van plan om een verblijf op een van de campings in Normandie te boeken? Dan biedt Roompot uitkomst! Wij bieden u namelijk niet alleen de keuze uit honderden verschillende comfortabele accommodaties in alle Nederlandse provincies, maar bijvoorbeeld ook in onze buurlanden en Frankrijk. Wilt u in de Ardennen, Nedersaksen of in Normandie een vakantiehuis boeken? Hier kunt u terecht voor de meest royale én betaalbare accommodaties in binnen- en buitenland. Ga snel op zoek naar een vakantiehuis in Normandie of ergens anders in Frankrijk!

Normandie

Vakantieparken en campings in Normandie zijn sinds jaar en dag vooral populair onder Britse, Belgische en Nederlandse toeristen. U associeert deze regio in Noordwest-Frankrijk, die grenst aan het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk, waarschijnlijk al snel met de Tweede Wereldoorlog. Dat is niet zo vreemd, want op D-Day speelde dit gebied een hoofdrol in de bevrijding. Daar wordt u in de omgeving van uw camping in Normandie dan ook op verschillende plaatsen op indrukwekkende wijze aan herinnerd. Er zijn echter meer bezienswaardigheden die uw verblijf in een vakantiehuis in Normandie de moeite waard laten zijn, zoals het centrum van havenstad Le Havre en de archeologische opgravingen.

Campings in Normandie zoeken?

Campings in Normandie zoeken?

Bent u benieuwd waar u in Normandie een vakantiehuis kunt boeken? Bekijk snel welke camping in Normandie aan uw wensen voldoet en boek voordelig uw comfortabele accommodatie die beschikt over de beste faciliteiten voor jong en oud! Behalve een vakantiehuis in Normandie kunt u bij Roompot natuurlijk ook een verblijf in bijvoorbeeld Bretagne boeken. Boek in Normandie uw vakantiehuis of ga op zoek naar andere accommodaties in Frankrijk en geniet desgewenst van aantrekkelijke extra’s. Ook voor complete arrangementen en extra scherp geprijsde aanbiedingen zit u hier goed!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.