Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Bretagne boeken? Roompot: samen voordelig genieten!

Camping in Bretagne boeken?

Camping in Bretagne boeken?

Wie op zoek is naar een vakantiehuis in Bretagne of een ander type accommodatie in deze Franse regio, is aan het goede adres bij Roompot. Hier kunt u namelijk kiezen uit verschillende campings in Bretagne die stuk voor stuk zijn gelegen op de mooiste locaties. Wilt u graag samen met uw gezin uitwaaien aan de West-Franse kust of bent u van plan om met uw partner de karakteristieke plaatsen in dit gedeelte van Frankrijk te bezoeken? Waarom u zich ook aangetrokken voelt tot Bretagne; een vakantiehuis of andere accommodatie boekt u nergens voordeliger dan hier!

Bretagne

Bretagne is zowel de naam van de regio in het uiterste westen van Frankrijk met daarin de departementen Côtes-d’Armor, Ille-et-Vilaine, Morbihan en Finistère als de naam van het schiereiland waarop de regio gelegen is. Die ligging zorgt voor een kilometerslange kust die in het noordelijke gedeelte vooral bestaat uit rotsen en in het zuiden uit rustige, langere stranden. Wie de vakantie doorbrengt op een camping in Bretagne, heeft dan ook de mogelijkheid om te genieten van de mooiste uitzichtpunten, indrukwekkend natuurschoon en de kenmerkende vuurtorens. Daarnaast behoort ook een bezoek aan een van de vele eilandjes rondom Bretagne tot de mogelijkheden, maar kunt u ook genieten van het mooie landschap en de karakteristieke steden en dorpen in het binnenland. Kortom: een verblijf in een vakantiehuis in Bretagne biedt volop mogelijkheden!

Campings in Bretagne zoeken?

Campings in Bretagne zoeken?

Wilt u uw vakantie graag doorbrengen op een camping in Bretagne? Een vakantiehuis in deze mooie Franse kustregio boekt u nergens voordeliger dan bij Roompot, en bovendien zorgen wij ervoor dat u ook in uw vakantiehuis in Bretagne kunt beschikken over de beste faciliteiten voor jong en oud. Ook als u in Bretagne een vakantiehuis of andere accommodatie zoekt, bent u hier dus verzekerd van succes!

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.