Luxe camping Duitsland, comfortabel genieten van uw vakantie!

Vakantie vieren op een luxe camping in Duitsland

Vakantie vieren op een luxe camping in Duitsland

Of u nu kiest voor een villa, vakantiebungalow of een luxe camping, in Duitsland vindt u het allemaal. Roompot vakanties heeft namelijk diverse mooie vakantieparken in dit prachtige land, dat door de Vakantiebeurs is uitgeroepen tot Het Vakantieland. Het is een zeer veelzijdig gastvrij land en waar u ook heen gaat, er is altijd iets te doen. Het leuke aan Duitsland is dat het een heel veelzijdig land is. Iedere streek is anders qua dialect, bezienswaardigheden en cultuur, maar ook als het om natuur gaat. Van prachtige oude bossen tot sfeervolle meren en zelfs met sneeuw bedekte heuvels en bergen. U kunt er wandelen, skiën, watersporten, naar zee en relaxen in de bossen. Daarnaast zijn er heel veel leuke steden om te winkelen, zoals het pittoreske Keulen, het trendy Berlijn en het altijd vriendelijke Münster. Maar u kunt ook geschiedenis beleven in oude middeleeuwse kastelen en burchten, monumenten bezoeken of de meest indrukwekkende plekken uit de Tweede Wereldoorlog bezichtigen. Heeft u meer zin in een vrolijk dagje uit, bezoek dan een van de vele, bijzondere dierentuinen, zoals in Berlijn, Münster, Neurenberg en Osnabrück. Of bezoek een leuk familiepretpark. Het is een zeer geschikt land voor volwassenen, maar ook tieners, jongeren en kinderen zullen het naar hun zin hebben tijdens een vakantie in dit geweldige land.

Relaxen op een vakantiepark

Natuurlijk kiest u ervoor om tijdens uw vakantie te relaxen op een luxe camping in Duitsland. Meestal ligt deze camping vlak bij of aan een Roompot vakantiepark. Zo kunt u genieten van de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft, terwijl u verblijft in uw eigen caravan, tent, vouwwagen of een gehuurde stacaravan. Het vakantiepark biedt u vervolgens allerlei leuke speel- en sportmogelijkheden, zoals speeltuintjes, golfbanen, voetbalveldjes en veel meer. Ook is het vakantiepark vaak voorzien van een wasserette, diverse horecagelegenheden en een (tropisch) zwembad. Veel vakantieparken bieden tevens de mogelijkheid om fietsen te huren (ook met kinderstoeltje), zodat u de omgeving per fiets kunt verkennen en bewonderen. Ligt het vakantiepark in de bergen? Dan kunt u vaak op het park ski’s of sleetjes huren voor doldwaze winterpret. Want de luxe stacaravans zijn ook in de winter gewoon te bewonen dankzij de goede verwarming en isolatie.

 
Kies voor een vakantie dichtbij

Kies voor een vakantie dichtbij

Het is heerlijk om op vakantie te gaan. En op een luxe camping in Duitsland komt u echt helemaal tot uzelf. Bovendien is Duitsland dichtbij en daarom ideaal voor een autovakantie. Kies voor een vakantie net over de grens of trek naar de bergen en geniet met volle teugen!

 

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.