Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een plekje op een camping in Beieren

Boek een plekje op een camping in Beieren

Boek een plekje op een camping in Beieren

Wanneer u graag eens naar Beieren op vakantie wilt, dan kan dit uitstekend op de camping in Beieren. Bij Roompot kunt u in Beieren op de camping een plekje heel eenvoudig boeken via de website. Wanneer u bij Roompot een camping Beieren in Duitsland boekt, dan bent u verzekerd van een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Campings in Beieren staan namelijk in een natuurrijke omgeving. Beieren wordt gekenmerkt door vele meren en rivieren en de bergtoppen zijn vaak met sneeuw bedekt, zelfs in de zomer. Maar ook in hartje winter kunt u uitstekend terecht op de campings in Duitsland, Beieren, bijvoorbeeld in een stacaravan in Beieren. De verwarming in de stacaravan zorgt ervoor dat het binnen lekker warm blijft, terwijl het buiten misschien wel sneeuwt of vriest! Beieren is een vrijstaat waarin u heerlijk kunt wandelen, of op een andere manier kennis kunt maken met de veelzijdige natuur.

Een Beieren camping van Roompot

Wanneer u een stacaravan boekt op een camping in Beieren, dan kunt u dit het beste doen bij Roompot. Zij hecht namelijk veel waarde een kwaliteit en ontspanning. En dat is natuurlijk precies waar een korte of lange vakantie om draait. Een camping in Duitsland in Beieren is de ultieme manier om te ontspannen. Want naast een prachtige omgeving kunt u in Beieren ook volop genieten van cultuur en prachtige historische gebouwen. Er zijn volop kerken, kastelen en burchten te vinden die een rijke historie hebben. Wanneer u graag de geschiedenis van Duitsland wilt leren kennen, dan kunt u uitstekend beginnen in dit gedeelte van Duitsland. De middeleeuwse stadjes geven u het gevoel dat u in een andere wereld bent. Toch is alles zo ingericht dat u er als toerist zeker niet zult verdwalen. Ga eens heerlijk uit eten in een van de vele restaurantjes die Beieren rijk is.

Uw vakantie in Duitsland

Uw vakantie in Duitsland

Beieren is ook een gedeelte in Duitsland waar veel romantiek te vinden is. Ideaal wanneer u uw partner een plezier wilt doen. Een camping in Beieren zal u en uw geliefde verrassen en kunt u op elk moment gemakkelijk online regelen. Wanneer u vragen heeft over de te boeken accommodatie, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Een Beieren camping is voorzien van alle gemakken en geeft u echt het gevoel dat u er even helemaal tussenuit bent. En dat is bij een vakantie natuurlijk erg belangrijk. U kunt eindelijk even opgelucht ademhalen in een geheel andere omgeving. Daar kunnen natuur, cultuur en lekker eten een belangrijke bijdrage aan leveren. Laat deze mogelijkheid daarom niet aan u voorbij gaan, maar gun uzelf en een ander een onvergetelijke ervaring! Campings in Beieren, Duitsland van Roompot zijn een perfect ontspanningsoord!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.