Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping op Jutland

Camping op Jutland

Camping op Jutland

Een camping op Jutland is een ideale plek voor een ontspannen familievakantie. Jutland is een schiereiland in de Noordzee op de overgang van het Skagerrak en het Kattegat. Het gebied ligt deels op Deens en deels op Duits grondgebied. Een vakantiehuis op Jutland combineert de gastvrije, ruimtelijke en ontspannen Noord-Europese sfeer met zon, zee en strand. Het vasteland van Denemarken heeft genoeg te bieden voor een vakantie die het hele gezin bij zal blijven; van avontuur voor natuurliefhebbers tot rust voor zonnebaders. Het eiland kent bovendien grote contrasten. In het westelijke gedeelte liggen uitgestrekte duingebieden, mooi gekleurde heidevelden en brede zandstranden waar u vaak niemand ziet. Perfect voor natuurliefhebbers en strandvakanties! Het landschap lijkt er een beetje op de Nederlandse wadden, maar is stukken stiller. Campings in Jutland die aan de oostelijke kant van het eiland liggen zijn ook aantrekkelijk voor vakantiegangers: op dit gedeelte van het schiereiland liggen levendige steden en intieme stranden.

Een vakantiehuis op Jutland

Een accommodatie voor het doorbrengen van een vakantie kan natuurlijk aan de kust liggen. De strandhuizen in Denemarken zijn ongekend populair. Dat komt doordat er in deze huizen het ideale vakantiegevoel te vinden is: een zandpad, de zilte wind en het ruisen van de golven. Toch is een camping op Jutland in het midden van het schiereiland ook geen gek idee. In deze regio zijn ook genoeg vakantiehuizen te vinden die aan het water van het uitstrekte merengebied te vinden zijn. Lekker kanoën tussen de bomen door of vissen op een steigertje voor u alleen is hier gewoon mogelijk.

Camping op Jutland: rust en ruimte

Camping op Jutland: rust en ruimte

Scandinavië staat bekend om de rust en de ruimte die er is. Het landschap is ongerept en in de natuur komt u meestal helemaal niemand tegen. Denemarken is een heerlijke vakantieplek om dat gevoel te ervaren. In de duinen rondom een vakantiehuis op Jutland ervaart u wat stilte is en hoort u alleen de zeevogels en het helmgras van de hoge duinen. En dat terwijl uw favoriete camping op Jutland maar op een paar honderd kilometer afstand van Nederland kan liggen! Jutland is een schiereiland van uitersten. Niet alleen in de natuur, maar ook in de bevolking. Het ene deel van het eiland is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers, terwijl er op Jutland ook goed gewinkeld kan worden in authentieke en gezellige steden als Århus. Ook bekende Deense attracties als Legoland en een Vikingpark zijn te vinden op Jutland. Een vakantiewoning op dit Deense schiereiland is daardoor geschikt voor shoppers, natuurliefhebbers, rustzoekers, families en wandelaars. U ontdekt de weidsheid van Jutland bij Roompot!

Onze suggesties

Lalandia Billund

Lalandia Billund

  • Vlakbij LEGOLAND
  • Tropisch zwemparadijs "Aqua Dome"

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.