Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Op de camping in Denemarken

Op de camping in Denemarken

Op de camping in Denemarken

In Europa zijn diverse landen te vinden waar u uitstekend kunt kamperen. Dit kan bijvoorbeeld in Denemarken, dat op slechts enkele honderden kilometers afstand ligt van Nederland. Binnen een paar uur rijden met de auto arriveert u in dit Scandinavische land en kunt u uitgebreid vakantie gaan vieren op de camping. Kamperen in Denemarken kan prima gerealiseerd worden door een camping in Denemarken te boeken, en bij Roompot heeft u de keuze uit diverse campings in Denemarken. Stelt u zich eens voor hoe het is om wakker te worden in een land dat lijkt op Nederland qua landschap, maar dan zonder alle stress die er in Nederland vaak aanwezig is. Denemarken is dan ook een land waarin u volop vrijheid, ruimte en rust kunt ervaren. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een vakantie, en daarom is in Denemarken een camping boeken zeker de moeite waard.

Diverse campings in Denemarken

Door in Denemarken een van de campings te boeken bij Roompot weet u zeker dat u een fijne en ontspannen vakantie tegemoet gaat. Is het niet zo dat vakantiepret al vroeg van tevoren begint? Wanneer u een kijkje neemt bij het online aanbod van campings van Roompot zult u zien dat de accommodaties van goede kwaliteit zijn. Daardoor weet u nu al dat u een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Een camping in Denemarken is daarnaast voorzien van goede faciliteiten om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat. Uiteraard kunt u gebruikmaken van de wasmachine op de camping en doet u uw dagelijkse boodschapjes bij de supermarkt op de camping. Kortom, voldoende redenen om eens een camping te boeken bij Roompot in Denemarken!

Denemarken ontdekken

Denemarken ontdekken

Wat is er nu mooier dan eropuit te trekken tijdens een vakantie in Denemarken en de mooie plekjes van dit vakantieland te ontdekken? De beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen is in Denemarken geboren en wel op het eiland Funen. U kunt hier zijn geboortehuis bezoeken en daarnaast is er ook een museum aan hem gewijd. De Kleine Zeemeermin op de rots in de haven van Kopenhagen staat bijvoorbeeld ook in verbinding met Hans Christian Andersen. Een bezoekje aan Ribe is ook zeker de moeite waard. Het is de oudste stad van heel Scandinavië en ruim 2.700 jaar oud. U kunt hier onder andere het Vikingmuseum bezoeken, iets dat uw kinderen zeker zullen waarderen aangezien er een mooie collectie Vikingschepen te bewonderen is. Boek daarom een van de campings in Denemarken en geniet van een ontspannen vakantie dicht bij Nederland. Een camping in Denemarken bij Roompot is tenslotte gemakkelijk en snel online te boeken.

Onze suggesties

Lalandia Billund

Lalandia Billund

  • Vlakbij LEGOLAND
  • Tropisch zwemparadijs "Aqua Dome"

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.