Harbour Village

Arnemuiden, Zeeland, Nederland

  • Premium watervilla's
  • Aan Veerse Meer
  • Duurzaam genieten

Adres

Harbour Village

Zilverenschorweg 1
4341 PL Arnemuiden
Zeeland
Nederland
+31 (0)88-045 84 58

Reisinfo

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)85 074 59 96.

Borg

De borg van € 1500,- per verblijf dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te zijn voldaan. De borg wordt indien er geen bijzonderheden zijn 1 week na vertrek aan je overgemaakt.

Voorwaarden Boekingen Harbour Village

De Watervilla’s worden alleen verhuurd voor recreatieve doeleinden;
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan;
Het organiseren van feesten, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in en om de watervilla’s is verboden;
Voor groepen die buiten bovenstaande criteria vallen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De parkreceptie zal hierover contact met je opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je villa vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht je op problemen stuiten, dan verzoeken wij je contact op te nemen met de receptie van Harbour Village via telefoonnummer 0031 (0)85 074 59 96.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je villa om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 1500,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.