Qurios Gulpen

Gulpen, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap 
  • Luxe, gezellige cottages 
  • Dichtbij Maastricht en Valkenburg 

reviews

8.6

Vakantiepark Qurios Gulpen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 582 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 582 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park, accommondatie, ligging, sfeer en ruimte niks op aan te merken. Zelfs tegen fantastisch aan. Tip: vrij nieuwe huisjes, houd het goed schoon qua onderhoud (badkamer), blijven de huisjes lang mooi! Echter is ons weekend toch een beetje in duigen gevallen door de schandalige service voorafgaand het weekend. Elke vorm van empathie is niet te vinden bij Qurios/Roompot. Tip: stel omboekingskosten in. Zeker in deze corona tijd. Het park was voor 40% vol, misschien ook wel door het niet flexibele reglement. Werknemers op het park wel erg netjes. Maar uiteindelijk hebben wij niet het optimale uit ons weekend kunnen halen doordat iemand anders van de familie het weekend over heeft moeten nemen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park op een mooie locatie, centraal gelegen tussen verschillende bezienswaardigheden.
8
Naam: Adri Hertogh
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Puur natuur!
8
Naam: J. van Alst
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, wij komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ondanks het slechte weer kunnen genieten van een fantastisch uitzicht!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super goed. Paar kleine dingen die zouden kunnen verbeteren: Haakjes handdoek en theedoek Handdoekje voor in de toilet Badmatje voor in de badkamer Verwarming lastig in te stellen beneden. Gordijn mist bij keukenblok: dit verbetert de privacy. Park heeft op veel manieren aan het milieu gedacht. Heel erg jammer dat de handdoeken in plastic verpakt zitten.
6
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Duidelijk een park in aanbouw. De bouw van de huisjes spreekt mij niet echt aan (maar dit is een persoonlijk iets) weinig privacy (je kijkt echt elke huisje in. Huisje zelf is ok (nr 111) ook leuk uitzicht alleen is het vreselijk om er te komen. Met je zware tassen en bagage moet je een flink stuk lopen en ook nog een trap op. . Terwijl er bij de receptie gezegd werd… U kunt doorrijden tot voor het huisje en later je auto op parkeerplaats. Dit gaat bij nr 111 helaas niet op. Het pad naar de woning is totaal onverlicht wat best gevaarlijk is . Het pad en terrasgedeelte bestaat iit vreselijke steentjes die je constant mee naar binnen loopt. Huisje mooi en smaakvol ingericht, schoon en handig met 2 badkamers. In de keuken miste we citruspersje ( gewoon een plastic dingetje zou al voldoende zijn) broodrooster of iets dergelijks. Maar….. voor ons korte verblijf voldoende en goede ligging om naar verschillende plaatsjes te gaan.
Bedankt voor uw feedback. Zo kunnen wij blijven leren van onze gasten. Wij zijn ons er inderdaad van bewust dat het park nog veel kan aanpassen en verbeteren. Hier wordt ontzettend hard aan gewerkt. Uw feedback kunnen wij daarom goed gebruiken. Nogmaals dank daarvoor. Excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren. Wij hopen u graag nog eens op één van onze Roompotparken te mogen ontvangen.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi aangelegd park waar de verlichting van de paden beter kan. Mooi en modern huisje nr. 77. Een paar aandachtspuntjes: raambekleding op badkamer en overloop ontbrak daardoor gebrek aan privacy. Doordat de automatische thermostaat en open trap is het lastig een comfortabele temperatuur te bereiken. In de keuken worden haakjes voor handdoek en theedoek gemist. Bij de buitendeur mist een stukje vloerbekleding. Succes met het zetten van de puntjes op de i.
8
Naam: Laura van Haaften
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf. Schoonmaak kan verbeterd worden! Toiletten niet goed schoongemaakt en het badhandoekenpakket niet compleet. Daarnaast was er een badhanddoek niet schoon, zat bloed op. Jammer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na Qurios Zandvoort in het voorjaar, kozen we voor Qurios Gulpen in het najaar. Een fijne nieuwe locatie. Je hebt genoeg privacy bij je huisje en (meestal) een mooi uitzicht vanuit het huisje. Op loopafstand van Gulpen. Als het helemaal groen is en af, is het nog mooier denk ik. De ruimte had qua details iets sfeervoller gemogen. En het matrasje van het campingbedje vond ik erg dun, we hebben hier zelf nog een kleed onder gelegd. Overall erg tevreden en we zien onszelf hier zeker terugkomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Moderne bungalow. Nog wat kale en modderige omgeving. Keuken van alle gemakken voorzien. Wij vonden het nog wel een ding om de deur van slot te krijgen. Was toch een beetje tobben met het kaartje. Bedden sliepen goed en de douche was ook goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Rene
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterend gelegen Park met een verscheidenheid aan type huisjes en aan inrichting ontbreekt niets. Centraal gelegen in Zuid Limburg. Groot compliment voor de sfeer. Faciliteiten, zoals minimarkt (verse broodjes s morgens) en restaurant is perfect. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
10
Naam: Marjan
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend, mooie omgeving, sfeervol park, fietsverhuur prima, goed ingericht huisje, voldoende (keuken)inventaris, geweldig uitzicht, vriendelijk personeel, twee badkamers, voor herhaling vatbaar!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi en leuk park! Niets op aan te merken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk comfortabel verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige plek! En gastvrij. Heel fijn meegedacht door team van de receptie. We hadden nl ter plekke onze midweek met een weekend verlengd. Timberland lodge, gezellig en mooi! Wel wat extra haakjes overal om spullen op te hangen. Ook bijv keuken (handdoek en keukendoek kan bijv ook in binnenkant van de keukenkast Quooker) In de badkamer een vergroot/ make-up spiegel. Minpuntje dat er geen bezemkast is, waar de stofzuiger /bezoek in kan. Fijn verblijf gehad. Fijn dat bij deze terras stuk overdekt is!
7
Naam: Mark Visser
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het park is keurig aangelegd met een mooie ligging op de heuvel. Service en klantvriendelijkheid van de receptie is prima. qooker is top. Enige opmerkingen zijn: Chalet nr 74 : niet warm te krijgen ondanks hoge insteltemp op thermostaat - bedden verschuiven en matrassen zijn glad waardoor de hoeslakens telkens verschuiven - verduistering in slaapkamers te kort waardoor er toch licht naar binnen komt - veel herrie van de afzuiging op de badkamer en wc en duurt lang voordat deze stopt
9
Naam: Bernard Enting
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig mooi park en ligging prachtige huisjes. Mooie omgeving Suggesties. Een soeplepel bij het bestek . Stoeltje of krukje in slaapkamers om kleding op te leggen Haakjes in keuken voor theedoek en handdoek
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net en schoon park; het bankstel was niet geschikt voor mensen met een zwakke rug
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooie locatie en leuke diversiteit aan huisjes. Enige minpuntje is de grootte van het zespersoonshuisje en dan met name de zithoek. Deze is niet geschikt voor 5-6 volwassenen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi park , met een geweldig uitzicht !! Mooi huisje 👍
9
Naam: H. van den Boomen
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park op mooie locatie. Medewerkers zijn vriendelijk, voorkomend en praktisch. Park wordt nog verder aangekleed met groen. Inrichting is goed, keukenuitrusting is zeer goed te noemen. Bedden slapen goed en sanitair is prima in orde. Minpuntje vonden we dat het nogal modderig is. Tip: schoenborstel bij de ingang van het huisje.
7
Naam: Lieftink
Datum: 26 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dag het verblijf is een prima uitval basis voor de vele uitjes in de omgeving Het verblijf zelf - wij vinden persoonlijk de leefruimte te klein- je kan niet met 2 personen relaxen op de bank . 2 harde stoelen erbij. Laat staan als je met 4 personen bent dan is het erg krap. Sanitair alleen op de 1e etage ook niet echt een succes. Voor ons geen toren meer, als we terug komen boeken we een ander huisje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden green valley 6 persoons Als je de buiten deur open doe staat je gelijk in woonkamer De woonkamer erg klein voor 6 personen geen 2 de televisie in slaapkamer
10
Naam: Ron Erlings
Datum: 25 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gezellig sfeervol verblijf. Zeer goed en leuk zitmeubilair. Fijne keuken met Qooker. Prima bedden. Mooie Return to Sender vaas en bordjes. Eindelijk eens gezellige verlichting.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een geweldige tijd gehad. Ondanks dat de huisjes nabij gelegen waren, maakte de ligging deels ingebouwd in de heuvel, het opmerkelijk rustig. Fijn alle faciliteiten zoals de minishop. En ook fijn de omgeving. Puntje van kritiek: Ik deed de check-out op zondag. De dag op voorhand, zaterdagnamiddag, heb ik aan een collega aan de balie gevraagd of er een late check-out mogelijk was (mede omdat ik alleen met peuter was en dit makkelijker te organiseren was met ook de terugreis). Ik kreeg te horen dat dit niet mogelijk was en dat ik ten laatste om 10.00uur uit het huisje moest zijn. De volgende ochtend met check-out rond 9.30uur (wanneer ik alles had opgeruimd en ingepakt in mijn eentje met peuter van 2) kreeg ik van een andere collega aan de balie of ik wel wist dat ik tot 18.00uur die dag had mogen blijven. Dit is allesbehalve fijn en in communicatie komt dit niet goed over. Erg graag had ik iets langer willen blijven, maar op dat moment had ik alles al ingepakt (minstens 1,5uur werk). Gelieve dit terug te koppelen naar de collegas (dit heb ik ook aangegeven).
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb het alaangegeven zonde van de goede apparatuur vanwege de slechte afwerking oa vloer in de douche beton piksels rooster te groot steekt boven devloer of desleuf is te kort uit gehakt
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.