Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

reviews

8.8

Vakantiepark Résidence Winterberg scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 212 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 212 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Muris
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede huisvesting met aangenaam terras en prachtig uitzicht.
8
Naam: Jan van de Laak
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima plek om te verblijven echter de bedmatrassen zijn dringend aan vervanging toe
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleinschalig, schoon en sfeervol ingericht
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend verblijf en veel privacy,
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg tevreden met name mooie ligging en uitzicht. Makkelijk inchecken. Eigen parkeerplaats.
10
Naam: Mireille
Datum: 29 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne persoonlijkheid welkom. Prachtig uitzicht op deze locatie en rustig. Appartement is gerieflijk en schoon. Makkelijk contact te leggen voor vragen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad in Winterberg. Appartement zag er netjes en schoon uit, met een geweldig uitzicht!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, goede locatie, leuk appartement, eenvoudig in en uitschenken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van een park kan nauwelijks gesproken worden. Het huis ligt prachtig, onderhoud is goed. Meubilair is niet echt comfortabel om een week te vertoeven. Huishoudelijk goed schoongemaakt, al is het nuttig om ook de kasten met een doekje af te nemen ( vingerafdrukken van vorige gasten). De spulletjes die achtergelaten waren door voorgaande gasten is een prettige bijkomstigheid.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi uitzicht, gezellige accomodatie, netjes
10
Naam: Loes Kruijer
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Twee weken in Residence Winterberg verbleven met kindje van 2 jaar. Top appartement! Schoon, genoeg ruimte, alle voorzieningen bij de hand en het belangrijkste dat het kindvriendelijk is. Bij aankomst stond er een baby bedje en kinderstoel al klaar en alles is gelijkvloers en balkon was ook veilig voor kinderen. Centrum en winkels op loopafstand. Al met al hebben we een top vakantie gehad.
10
Naam: Familie Waterval-Grot
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beste en mooiste Roompot verblijf waar wij tot zover zijn geweest!
10
Naam: Alle Boersma
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten prachtige omgeving van alles te doen en een mooi en en schoon appartement. Zijn we bij centerparcs de laatste keren niet tegen gekomen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en mooi prima
8
Naam: H. Weber
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en mooie appartement met een mooi uitzicht. En heerlijk in de buurt van vele faciliteiten en restaurants!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi groot huis dat goed onderhouden en schoon was, met een prachtig uitzicht.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net appartement met mooi uitzicht, fijne ligging
10
Naam: Marcel van Os
Datum: 22 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sjiek verblijf met een prachtig uitzicht via grote ramen en een ruim balkon. Kamers waren top. Bedden lagen goed, kussen erg dun (smaak). Badkamer ruim en douchedruk was top. Eigen parkeerplek en toegang tot sauna. Geen medewerker nodig of gezien. Alles duidelijk in het Nederlands beschreven. Super uitvalbasis voor wandelen en activiteiten in Winterberg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim en schoon appartement.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad, alleen het aantal parkeerplaatsen was te weinig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Cor
Datum: 23 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterend appartement op een schitterende locatie. Echt een aanrader. We hebben veel parken van Roompot bezocht maar dit is echt een topper, zeker qua ligging.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer schoon appartement. Keuken is van alle gemakken voorzien. TV met alle Nederlandse zenders (en scherp beeld). Mooi, groot en breed terras met een supermooi uitzicht over het Winterberg dal en de Erlebnisberg. Douche + WC erg schoon en hygienisch.
9
Naam: Monique
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, uitzicht fantastisch. Huiselijk ingericht. Schoon.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen parasol was op het balkon. Het was met de zon niet uit te houden. Ook misten we een snijplank.
10
Naam: Esther Schaapherder
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had hier graag langer willen blijven, we hebben echt genoten. Prachtig en verzorgd appartement in een mooie omgeving.
9
Naam: Sandry Melis
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het appartement en de locatie fantastisch. Helaas moesten we ons verblijf halverwege afbreken omdat ik positief getest werd op Corona en thuis in quarantaine moest. We hadden graag langer gebleven en komen graag nog eens eens terug.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuke vakantie gehad. Mooie , ruim appartement. Schoon. Van alle gemakken voorzien. Mooi terras met uitzicht. Lekkere bedden. Goede locatie met leuke dingen te doen in de omgeving

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.