Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

reviews

8.8

Vakantiepark Résidence Winterberg scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 187 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 187 reviews

9
Naam: Monique
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, uitzicht fantastisch. Huiselijk ingericht. Schoon.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat er geen parasol was op het balkon. Het was met de zon niet uit te houden. Ook misten we een snijplank.
10
Naam: Esther Schaapherder
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik had hier graag langer willen blijven, we hebben echt genoten. Prachtig en verzorgd appartement in een mooie omgeving.
9
Naam: Sandry Melis
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het appartement en de locatie fantastisch. Helaas moesten we ons verblijf halverwege afbreken omdat ik positief getest werd op Corona en thuis in quarantaine moest. We hadden graag langer gebleven en komen graag nog eens eens terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuke vakantie gehad. Mooie , ruim appartement. Schoon. Van alle gemakken voorzien. Mooi terras met uitzicht. Lekkere bedden. Goede locatie met leuke dingen te doen in de omgeving
10
Naam: L. Blom
Datum: 4 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
9
Naam: Manja
Datum: 15 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Medewerker is zeer gastvrij en behulpzaam. Check-in gaat via de telefoon, waarna je een code ontvangt om naar binnen te kunnen gaan. Appartementencomplex ziet er zeer netjes en verzorgd uit. Goed onderhouden. Skiberging en sauna zijn een toegevoegde waarde. Fenomenaal uitzicht over de pistes/bergen. Al met al zeker zeer aan te raden voor een prettig verblijf! Wij komen zeker nog een keer terug en hebben het al voortgezegd onder vrienden en familie om Naar Roompot Residence Winterberg te gaan.
10
Naam: Karel G Broeren
Datum: 11 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: G van Dam
Datum: 11 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In één woord UITSTEKEND!!!!! En zullen dit de volgende keer zeker weer boeken. Wij hebben getwijfeld om weer bij Roompot te boeken omdat de vorige boeking in Gulpen een drama was. Na een stevige klacht kregen wij alsnog een vergoeding. Dit heeft deze boeking en korte vakantie in Winterberg helemaal goed gemaakt!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accommodatie was ruim met nieuwe toestellen en netjes schoongemaakt. Jammer genoeg maar 1 parkeergelegenheid voor een verblijf voor 8 personen.
9
Naam: Willianne Van der Hoek_
Datum: 5 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastische vakantie gehad, prachtig appartement en alles was aanwezig
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verblijf was netjes, schoon, ruim voor 8 personen, veel benodigdheden in het appartement aanwezig en communicatie via de mail was vooraf uitstekend. Erg betrokken. Wel was er weinig parkeergelegenheid, voor een appartement met 8 personen is 1 plek helaas wat weinig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig mooi ruim appartement, met een fantastisch uitzicht, en goede service.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig appartement op een super locatie.
9
Naam: Remi van der Feen
Datum: 25 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne woning op loopafstand van de piste
8
Naam: Jan-Willem En Floor Die
Datum: 25 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Prima accomodatie. Goed schoon. Prima plek ten opzichte van pistes en dorp. Er was zeep, afwasmiddel, blokjes voor de vaatwasmachine, toiletpapier, keukenpapier, afwasborstel en een1000 dingen doekje. En er was bedlinnen. Dat wisten we niet dus we hadden het ook zelf meegenomen. Dat bleek niet nodig. Daar kan dus meer duidelijkheid over gegeven worden. De WiFi was uitstekend! Het appartement was sowieso heel prima. Tip: zorg ook voor koffiefilters, peper en zout. Dat is altijd fijn als het aanwezig is. In de beschrijving stond dat de televisie standaard op Nederlandse tv stond ingesteld. Dat was niet zo. Duitse tv. Wij kregen het niet omgezet. Niet erg. We hebben uiteindelijk geen tv gekeken. Beter eigenlijk! De fauteuils die in het appartement staan, zitten afschuwelijk. Je glijdt er direct van af. Op marktplaats die stoelen en iets goeds neerzetten😉
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim, schoon, rustig, alles wat je nodig hebt is er
10
Naam: I Hidding
Datum: 25 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De aankomst en binnen komst schoon warm appartement mooi uit zicht. Vakantie begon gelijk ontspannen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, schoon appartement met prachtig vrij uitzicht over dal, pistes en bobbaan. Eigen parkeerplaats ook fijn. Op loopafstand van het dorp. Voor de pistes even in de auto.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig appartement, mooie ligging en uitzicht. En werkelijk alles was aanwezig tot en met koffie toe!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne accomodatie al voor de 2e maal hierheen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op loopafstand van de piste en het dorp. Je moet wel goed ter been zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig appartement, schoon, mooi uitzicht
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi ingericht appartement op mooie locatie met zicht op de bobbaan en skipistes. Zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tijdens de eerste avond merkten wij dat het bestek en borden door de vorige huurders niet netjes was achtergelaten. Verhuurder kon hier weinig aan doen omdat het niet meteen het eerste bord/bestek was. Wel gemeld en kregen een presentje voor het ongemak. Erg netjes. Prima appartement & locatie okey, wel een behoorlijk stuk wandelen tot de piste met ski schoenen. Dit is meer als 10 minuten.
10
Naam: Annet Versteeg
Datum: 8 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf gehad, mooi zeer schoon appartement , met een fantastisch uitzicht!
10
Naam: Ronald Michiels
Datum: 7 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed en gezellig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, schoon, ruim en modern appartement.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.