Résidence Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Appartementencomplex
  • Sauna
  • Skimogelijkheden

Adres

Résidence Winterberg

Buchenweg 42
59955 Winterberg
Sauerland
Duitsland
+49(0) 15 1569 50 290

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats. In je appartement vind je de parkeerkaart met het nummer van je appartement. Leg deze goed zichtbaar in je auto.

Per appartement is één parkeerplaats beschikbaar. Extra’s auto’s kunnen geparkeerd worden in de omgeving van het gemeentehuis aan het begin van de Buchenweg. In de winterperiode geldt hier een betaald parkeren regeling middels parkeerautomaten.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Aankomst

Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 16.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0049 151 569 502 90.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Beide sleutels mag je achterlaten op de eettafel in de woonkamer. Gelieve ook hier je parkeerkaart terug te leggen. We stellen het erg op prijs als je de bedden afhaalt voor vertrek en het bedlinnen en eventuele gehuurde handdoeken bij elkaar verzamelt. 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.