AH actieaanbod

Van comfortabele familieparken, tot luxe designverblijven op topbestemmingen. Roompot heeft het allemaal. In binnen- en buitenland, in de natuur en natúúrlijk aan de kust. De plek waar onze roots liggen. Waar genieten simpel is, met je voeten in het zand en de zon op je bol. Morgen bestaat niet - alleen vandaag. Dat gevoel van thuiskomen en ultieme vrijheid vind je op al onze bestemmingen. We noemen het the easy life. Ontdek ’t deze winter zelf extra voordelig met de AH Ticketdeals.

Vakantievoucher Design

Design onbetaalbaar? Niet bij Roompot. Met de vakantievoucher Design kun je straks die gedroomde bucketlistvakantie eindelijk afstrepen.

Grijp dus je kans en geniet met 4 of 6 personen van trendy design, bijzondere architectuur en nét dat beetje extra. Want op deze 6 topbestemmingen kom je in een gespreid bedje terecht. Letterlijk. Bedlinnen en opmaakservice zijn namelijk inbegrepen! Net als de eindschoonmaak. Die doen wij voor je. Zo geniet jij optimaal, van aankomst tot vertrek. That’s the easy life, enjoy it!

Heb je al een vakantievoucher? Boek hier je designverblijf.

Vakantievoucher Comfort

Met een vakantievoucher – Comfort kies je voor extra voordelige family time op een van de 13 geselecteerde parken. Op deze toffe bestemmingen geniet je een midweek of weekend vol fijne momenten samen, voor maar 109,-!

En, extra voordeel, je hebt met de comfortvoucher niet alleen keuze uit 4- en 6-persoons verblijven. Op Ferienresort Bad Bentheim en De Katjeskelder zijn namelijk 7- en 8-persoons verblijven te boeken! Maar op = op, dus wees er snel bij! Het bedlinnen is bij deze voucher niet inbegrepen maar tegen betaling bij te boeken. Evenals de eindschoonmaak, maar natuurlijk wel met korting.

Heb je al een vakantievoucher? Boek hier je comfortverblijf.

De designvakantie waar je al zo lang van droomt …

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.