Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Klein Vink

Alles op en rond dit vakantiepark staat in het teken van rust en ontspanning. Gelegen in Nationaal Park De Maasduinen lijkt de tijd er soms even stil te staan. Ook in het Thermaalbad Arcen – gelegen op het park – staat ontspanning centraal. Dompel u onder in de warmwaterbaden of geniet van een middagje sauna. Natuurlijk zijn er voor jong en oud ook volop mogelijkheden om de rust te doorbreken. Speel een potje GlowGolf, neem een duik in het zwembad of ga bier proeven in de Hertog Jan Brouwerij.

 

Libelle-arrangement

Voor deze aanbieding geldt dat er géén verplichte bijkomende kosten zijn. De prijzen zijn altijd inclusief de huur van uw vakantieverblijf, reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis wifi in uw vakantieverblijf, sport- en animatieprogramma (het aanbod varieert per periode), toegang zwembad (openingstijden variëren per periode) en verbruik van gas, water en elektriciteit.

Klein Vink 1 Vakantieverblijf

KV6

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

  • 51 m2
  • Wifi (gratis)
Geschakelde bungalow met 3 slaapkamers en 1 badkamer
vanaf
159,- prijs uitleg

Er is slechts een beperkt aantal vakantieverblijven beschikbaar voor deze aanbieding, dus op = op. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten / wijzigingen onder voorbehoud. Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot Vakanties.