Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Samen genieten bij Roompot Vakanties

Gefeliciteerd met de aankoop van de Roompot Vakanties voucher. Deze geeft u recht op een weekend of midweek weg op één van onze geselecteerde vakantieparken. Komt u heerlijk uitwaaien aan de kust of kiest u voor een verblijf midden in de prachtige natuur? De keuze is aan u!

Heeft u nog geen voucher in het bezit?

Ga dan naar een Albert Heijn filiaal bij u in de buurt of bestel uw voucher via  www.ah.nl/tickets. De vouchers zijn te koop t/m zondag 22 oktober 2017.


Hoe werkt het?

Maak hieronder een keuze uit een verblijf: een weekend of een midweek afhankelijk van welke voucher u heeft gekocht. Kies dan één van de parken en accommodaties en selecteer uw gewenste aankomstdatum. Tijdens het maken van uw boeking kunt u vervolgens uw unieke code invoeren, waarmee u uw Albert Heijn vouchercode verzilvert. Let op: de vouchercode is hoofdlettergevoelig en dient ingevuld te worden zonder spaties. De prijzen zijn inclusief huur. Lokale heffingen (verplicht) en optionele extra’s zoals eindschoonmaak en bedlinnen zijn hierin niet opgenomen. U kunt uw voucher verzilveren t/m 30 november 2017.


Zoek, boek en geniet van een heerlijke vakantie samen met uw gezin, vrienden of familie bij Roompot Vakanties.

Weekenden
Weekend vanaf

Weekenden

0,-
Midweken
Midweek vanaf

Midweken

0,-

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.