• Aankomst op
 • Vertrek op
TOTALE AANBOD
KAMPEERAANBOD HOTELS
image description

Eurocamping

Pacengo di Lazise, Lombardije, Italië

aangeboden door

Aanreisinformatie

Print deze pagina

Aankomst en vertrek

Bij aankomst staat uw accommodatie vanaf 15.00 uur tot uw beschikking. U wordt verzocht zich tussen 15.00 en 17.00 uur op de camping te melden, maar u kunt tot 20.00 uur aankomen. Weet u van te voren dat u later zult aankomen neem dan contact op met de receptie (telefoonnummer: 0039 045 759 0012). Bij aankomst dient u de borgsom te voldoen ( €50,- voor een tent bij aankomst contant betalen) en, indien van toepassing, de lokale heffingen.

Op de dag van vertrek dient u accommodatie tussen 08.00 uur en 10.00 uur opgeruimd en schoon aan een medewerker van Rent-a-Tent te worden opgeleverd. Indien de accommodatie in orde is bevonden, krijgt u de borgsom volledig terug. Een afwijkend vertrektijdstip dient tijdig bij de Rent-a-Tent medewerkers gemeld te worden. Bij vertrek tussen 20.00 en 8.00 uur wordt € 20,- van de borg ingehouden.

Gastvrouw/gastheer

Op de Rent-a-Tent campings is een nederlandstalige gastvrouw/gastheer aanwezig. Vaak zijn dit actieve seniorenparen die hun vrije tijd graag op de camping doorbrengen en er daarnaast plezier in hebben om u wegwijs te maken op de camping. Bij aankomst krijgt u van hen een korte uitleg over de camping. Ook betaalt u aan hen de borg voor uw accommodatie. U wordt naar uw bungalowtent of stacaravan gebracht.

Calamiteiten

In geval van calamiteiten kunt u het Roompot Reizen noodnummer bellen: 0031 113 374 245.

Andere vakantieparken in de buurt

 • 6.9 Score

  Cisano/San Vito

  Verona, (Italië)

  Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer. Diverse leuke uitstapjes mogelijk. Diverse zwembaden.

 • 7.1 Score

  Rio Vantone

  Brescia, (Italië)

  Camping beschikt over surfschool. Omgeving ideaal voor wandel- of mountainbiketochten. Milaan, Verona en Venetië goed bereikbaar.

 • 7,7 Score

  Ca' Savio

  Venetië, (Italië)

  Neem de boot naar Venetië. Direct aan het strand gelegen. Gezellig druk in de zomer.

 • 7.8 Score

  Vigna sul Mar

  Emilia-Romagna, (Italië)

  Alle vakantie-ingrediënten aanwezig. Diverse excursies in de omgeving. In de buurt van een attractiepark.