Verzekeringen

Verzekeringen

Roompot Vakanties biedt u de mogelijkheid tot het bijboeken van een reisverzekering, een weer- en annuleerverzekering voor alle Roompot parken en campings in Nederland en een annuleerverzekering voor alle Roompot parken in Duitsland en alle Roompot Reizen en Sarcon parken en campings. Uw reisverzekering afsluiten was nog nooit zo makkelijk: eenvoudig bij te boeken bij uw verblijf. Met deze verzekeringen kunt u pas echt ontspannen genieten van uw vakantie.

 

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. Om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten, werken wij samen met Allianz Global Assistance. De grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Gewoon in het Nederlands. En dat is wel zo´n prettig idee. 

In samenwerking met Allianz Global Assistance bieden wij u een complete reisverzekering tegen een zeer aantrekkelijke premie aan. De verzekering biedt standaard dekking voor S.O.S.-kosten, reisbagage en medische kosten en is verder naar uw persoonlijke wensen uit te breiden. Zo kunt u de auto mobilistenhulpverzekering als aanvulling op uw reisverzekering afsluiten. Handig, want hiermee krijgt u hulp als de bestuurder van de auto niet verder kan rijden of als u pech krijgt met uw auto en/of aanhanger. 

Gaat u op wintersportvakantie? Ook hier is aan gedacht. Met wintersportdekking bent u verzekerd tegen de S.O.S.- en medische kosten als gevolg van een wintersport ongeval. Belangrijk, want zo bent u gedekt voor de risico’s die wintersport met zich meebrengt en kunt u onbezorgd genieten van uw wintersportvakantie. 

Daarnaast weten wij als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom kunt u schade aan de inboedel van uw vakantieverblijf meeverzekeren voor een bedrag van € 2.500,-. Een prettig idee, want zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. 

Ga goed voorbereid op reis en sluit direct een reisverzekering van Allianz Global Assistance af!  

Type Reisverzekering t/m 8-persoons-accommodaties
incl. kamperen
9- of meer-persoons-accommodaties  
Reisverzekering weekend € 9,35 € 18,70 per accommodatie
Reisverzekering midweek € 9,35 € 18,70 per accommodatie
Reisverzekering week € 14,10 € 28,15 per accommodatie
Reisverzekering extra nacht € 4,92 € 9,85 per accommodatie
Wintersportdekking € 6,20 € 12,40 per accommodatie per nacht
Schade inventaris (verblijf t/m 1 week) € 4,25 € 4,25 per accommodatie
Schade inventaris (verblijf langer dan 1 week) € 8,45 € 8,45 per accommodatie
Autohulpverzekering* € 15,15 € 15,15 per voertuig

 

* Extra af te sluiten wanneer een reisverzekering bij ons wordt afgesloten. 

Bekijk de polisvoorwaarden

Schade melden

Weer- en annuleerverzekering voor onze Roompot parken en campings in Nederland

Natuurlijk doen wij er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Helaas kan door onvoorziene gebeurtenissen uw verblijf toch in het water vallen, met alle vervelende financiële gevolgen van dien. Een goede verzekering biedt dan uitkomst. In samenwerking met Interpolis ontwikkelden wij daarom de, voor Nederland, unieke weer- en annuleerverzekering! Deze verzekering omvat 3 onderdelen, die wij u van harte aanraden. 

Een weer en/of annuleerverzekering kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij lastminute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Annuleren
Stel, u gaat op vakantie met uw kinderen, dan kan een onschuldige kinderziekte soms al leiden tot (gedeeltelijke) annulering van uw vakantie. Of u krijgt onverwacht een huurwoning toegewezen waardoor u op het laatste moment uw vakantie moet afzeggen. Een annuleringsverzekering is dan geen overbodige luxe.  

Regen
U geniet met uw gezin van uw welverdiende vakantie. Helaas regent het gedurende uw verblijf vrijwel onafgebroken en de weersvooruitzichten zijn ook niet beter. Dankzij de verzekering kunt u uw verblijf voortzetten of beëindigen, met recht op een vergoeding van respectievelijk 50% of 100%. Aan u de keuze. 

Storm
Het eind van uw fantastische kampeervakantie komt in zicht, maar de weersdeskundigen voorspellen storm op uw vertrekdag. U kunt onmogelijk vertrekken. U kunt met de verzekering uw verblijf verlengen tot het moment dat de storm is gaan liggen of u vertrekt en stalt uw caravan op de camping tot het moment dat u deze kunt ophalen. Beiden met recht op een vergoeding. Ook hier is de keuze aan u. 

Voordelen
De financiële risico’s van uw vakantie zijn volledig gedekt en u bent altijd verzekerd tegen bovengenoemde onvoorziene gebeurtenissen. Kortom, een goede dekking! De premie bedraagt 8 % van de totale reis-/huursom met een minimum van € 12,50. De weer- en annuleerverzekering is af te sluiten bij een verblijf op één van de Roompot parken en campings in Nederland.

Deze verzekering kunt u los bijboeken.

Bekijk de polisvoorwaarden

Annuleringsverzekering voor onze andere parken

Voor een verblijf op één van onze andere parken bieden wij een annuleringsverzekering. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw verblijf. De premie bedraagt 6,5% van de totale reis-/huursom met een minimum van € 11,50. 

Een annuleringsverzekering kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij lastminute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Deze verzekering kunt u los bijboeken.

Bekijk de polisvoorwaarden

Meereizenden formulier

Wanneer u de Weer- en Annuleerverzekering en/of de Reisverzekering bij Roompot Vakanties heeft afgesloten, en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het Formulier Meereizenden aan te geven.

Dutch
TOTALE AANBOD
KAMPEERAANBODHOTELS
van